INTERNETMARKETING.BA je servis marketing sektora preduzeća Internet marketing d.o.o.

Nemate Internet prezentaciju, ili želite promjenu postojeće?

„Internet postaje centralni trg budućeg globalnog sela.“ – Bil Gejts

U današnje vreme prisustvo na Internetu predstavlja nezaobilazan detalj svakog poslovanja. Prednosti Interneta su velike, pa se mnoge kompanije u svetu sve češće odlučuju za poslovanje isključivo na Internetu. Broj korisnika Iterneta u stalnom je porastu, kako u svetu tako i u regionu.

Vaša Internet prezentacija (web sajt) je vaše sredstvo oglašavanja i promocije dostupno vašim klijentima 24 časa dnevno 365 dana u godini. Ona ne poznaje granice država, a informacije na njoj jednostavno i brzo se menjaju i ažuriraju. Pored toga, jednom kada napravite web sajt, otvaraju vam se mogućnosti povoljnog i efikasnog reklamiranja usmeravanjem Internet korisnika na vašu prezentaciju metodom ciljanog oglašanja. Više o tome pročitajte na naslovnoj strani.

Želim dobar web sajt! Prepustite to nama

Koliko je važno samo prisustvo na Internetu, isto toliko je važan i izgled vaše prezentacije. Ona predstavlja vaš izlog u virtuelnom prostoru na osnovu koga posetioci stiču utisak o vašem poslovanju i vašoj poziciji na tržištu. Stoga vaša prezentacija mora biti atraktivna i funkcionalna, kako bi doprinela vašem imidžu i ulivala poverenje kod klijenata. Mi možemo izraditi profesionalnu i kvalitetnu Internet prezentaciju za vašu firmu. Naš tim stručnjaka sa zadovoljstvom će za vas učiniti sve što je neophodno da vaša prezentacija zaživi na Internetu, uključujući:

  • besplatnu procenu izrade Internet prezentacije
  • kreiranje plana razvoja Internet prezentacije
  • grafički dizajn prezentacije usklađen sa grafičkim standardima klijenta
  • izrada Internet stranice i programiranje potrebnih modula
  • hosting i postavljanje Internet prezentacije na naše servere
  • registraciju domena Vaše Internet prezentacije
  • optimizacija Internet prezentacije za Internet pretraživače
  • izrada reklamnih banera
  • održavanje Internet prezentacije

Koliko to košta?

Izrada svakog web sajta je projekat za sebe, kome pristupamo sa puno pažnje, uzimajući u obzir sve vaše zahteve i potrebe. U zavisnosti od toga, sam proces izrade može trajati različito vreme i biti manje ili više složen, pa se zato i troškovi izrade razlikuju od slučaja do slučaja. Da biste stekli utisak o ovim različitostima, formirali smo tri osnovna paketa u kojima možete prepoznati svoje potrebe.

Zašto baš mi?

Zato što vam ne treba ružan i nefunkcionalan web sajt koji će odbijati posetionce. Zato što vam ne treba sajt koji se teško učitava, koji izgleda drugačije u svakom browseru i koga pretraživači ne mogu da pronađu. Mi vodimo računa o svim vašim potrebama i garantujemo vam najbolji odnos cene i kvaliteta. Iza nas stoje dugogodišnje iskustvo u kreiranju Internet sadržaja, tim najboljih stručnjaka, kao i brojni zadovoljni klijenti.