INTERNETMARKETING.BA je servis marketing sektora preduzeća Internet marketing d.o.o.

Internet marketing

Šta je to uopšte?

Prednosti Internet marketinga u odosu na klasični su mnogobrojne. Internet marketing je direktan marketing. Putem njega komunicirate direktno sa svojim klijentima i ulazite u svaki dom. Za razliku od ostalih oblika direktnog marketinga, Internet marketing je još i interaktivan. Osim što prenosite poruku svojim klijentima, u stanju ste da oslušne i njihovu reakciju. Korisnici Interneta najčešće imaju mogućnost da odmah stupe u kontakt sa vama kao oglašavačem, a vi ste u mogućnosti da neprestano pratite efekte svoje marketinške kampanje.

Internet, u odnosu na klasične medije, pruža veće mogućnosti prezentovanja vaših proizvoda i usluga. Na Internetu niste ograničeni vremenom trajanja vaše prezentacije, koja može biti multimedijalna i interaktivna, te samim tim bliža i zanimljivija klijentima. Pored toga, Internet ne poznaje granice. Uz našu pomoć, dostupna su vam i najprometnija mesta na Internetu: Google i Facebook, ali isto tako i domaći sajtovi, i sve to po neverovatno povoljnim cenama.

Još jedna prednost Interneta je ciljano oglašavanje. Koristeći se Internetom kao medijem, u stanju ste da odaberete i izdvojite svoju ciljanu grupu i samo ka njoj usmerite svoj marketing, čime postižete veću efikasnost i uštedu. Pogledajte kako funkcioniše ciljano oglašavanje na primerima Google Adwords i Facebook Ads. Takođe, ciljano oglašavanje se postiže i oglašavanjem na lokanim sajtovima specijalizovanim za neku oblast koju pokriva vaše poslovanje.

Ukoliko i dalje imate nedoumica u vezi sa našim uslugama, budite slobodni da nas kontaktirate.