INTERNETMARKETING.BA je servis marketing sektora preduzeća Internet marketing d.o.o.

Biram gde reklamiram

Na Google-u, Facebook-u, na lokalnim portalima....

Google Adwords reklama

Google Adwords reklama Google pretraživač je tradicionalno najposećeniji sajt na Internetu, kako na globalnom nivou, tako i na prostorima bivše Jugoslavije. Svakog dana stotine miliona korisnika širom sveta poseti stranu www.google.com. Veliki broj korisnika Interneta započinje svakodnevno surfovanje baš sa tog mesta. Drugim rečima, Google prvi sazna šta neko traži na Internetu, a vi možete da iskoristite ovaj podata da unapredite svoje poslovanje. Saznajte više o reklamiranju na Google-u.

Facebook ads reklama

Facebook Ads reklama Facebook - svi su tamo. Od učenika i njihovih nastavnika, preko vlasnika firmi, direktora i njihovih zaposlenih, do domaćica i penzionera. Najpopularnija svetska socijalna mreža u stopu prati Google po posećenosti na Internetu, a u nekim zemljama je čak i na prvom mestu. Facebook zna sve o svojim članovima – ne samo nihovu lokaciju, pol, starost, već i njihova zanimanja, interesovanja, navike i mnoge druge detalje koje korisnici otkrivaju tokom vremena koje provode na Fecebook-u. Facebook Ads - Iskoritite ovu najveću svetsku bazu potrošača i u njoj pronađite svoje idealne klijente!

Kontekstualno oglašavanje

Kontekstualno oglašavanje – neka se vaš oglas pojavi na najpopularnijim lokalnim portalima i web sajtovima, kao što su B92, Blic, Novosti, Kurir, ali ne bilo kada, već samo onda kada sadržaj te strane ima veze sa onim što vi reklamirate. Tako ćete uštedeti i efikasno se predstaviti samo onima koje zanima vaš prozvod ili usluga. Saznajte više o kontekstualnom oglašavanju.

Oglašavanje interesnim grupama

Oglašavanje interesnim grupama - imate specifičan proizvod ili uslugu koju želite da promovišete. Pošaljite nam Vaš zahtjev i mi ćemo Vam kreirati besplatnu analizu mogućnosti gdje se možete reklamirati sa cijenama i mogućnostima reklamiranja.

Sad znate "kome" i "gdje" pogledajte koliko!

Nadamo se da smo Vam objasnili mogućnosti i prednosti ciljanog oglašavanja - odnosno definisanja kome prikazati reklamu i na kojim internet stranicama. Ukoliko smatrate da je ovo dovoljno da vam pomognemo pri kreiranju internet kampanje, kliknite ovdje da nas kontaktirate!

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć i objašnjenja pogledajte i poslednju sekciju:Internet marketing - Besplatna ponuda